Kapcsolat

Rólunk

Kérdés esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.
Hétfő - Péntek: 10:00-18:00

KÜLDETÉSÜNK, HOGY KÉNYELEMMEL ÉS ELEGANCIÁVAL TÖLTSÜK MEG KÜLTÉRI ÉLETTERÉT.

Célunk és szenvedélyünk, hogy forradalmasítsuk a szabadtéri időtöltés és a hozzá tartozó élettér színvonalát. Napjainkban, amikor az otthon a pihenés és a kikapcsolódás helye, arra törekszünk, hogy minden termékünkkel egy olyan oázist teremtsünk, ahol a természet harmóniája találkozik a modern technológia csodáival.


Fő profilunk a kültéri árnyékolástechnika, mely nem csak az ideális körülményeket biztosítja évszaktól, napszaktól és időjárástól függetlenül, hanem esztétikailag is emeli otthona összképét, valamint a hozzáadott értéknek köszönhetően jelentősen emeli ingatlana értékét.

További termékeink a kényelmet és praktikumot biztosító kültéri bútorok, a szabadban töltött tevékenységekhez szükséges színvonalas kellékek (pl. grill) vagy egyszerűen a külső élettér látványát emelő dekorációs termékek (pl. kaspók).

Pergoláink és egyéb árnyékolóink nem csak a kültér élvezeti értékét és otthona látványát, hanem ingatlana értékét is visszavonhatatlanul emelik.


Köszönjük, hogy minket választ, és várjuk, hogy személyes tanácsadással segíthessünk megvalósítani álmai kültéri környezetét!


CARSOLI - mindent egy helyen a tökéletes otthoni outdoor élményhez

Forgalmazott márkáink

carsoli-markak-logo carsoli-markak-logo carsoli-markak-logo carsoli-markak-logo carsoli-markak-logo carsoli-markak-logo carsoli-markak-logo carsoli-markak-logo