Kapcsolat

Renson termékek

pergolák és autóbeállók

Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu
Renson

Alumínium árnyékoló rendszerek

VARÁZSLAT A KERTBEN

A szabadban lenni jó! Legtöbbször nem szükséges messzebb mennie saját kertjénél, hiszen a varázslat ott van Ön körül. Egy Renson bioklimatikus pergola az év minden időszakában lenyűgöző kiegészítése lehet otthonának. Nyáron védelmet nyújt az erős naptól, míg a hűvösebb időben egy zárt, fűthető teret varázsolhat, amely a hideg téli napokon igazi közösségi térként is szolgálhat.

A lehető legideálisabb megoldás, hisz évszaktól, napszaktól és időjárástól függetlenül a legmegfelelőbb életteret biztosítja outdoor tevékenységeihez.


Nincs rossz idő, ha jó a felszerelés… Töltsön minél több időt a szabadban! És ne csak nyáron.

Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu
Renson

Loggia tolózsalu

Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu
Renson

Üveg tolópanel

Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu
Renson

Integrált fixscreen

Bioklimatikus pergoláink az év minden időszakában lenyűgöző kiegészítése lehet otthonunknak. Nyáron védelmet nyújtanak az erős naptól, míg a hűvösebb időszakokban egy zárt, fűthető teret varázsolhatunk, amely a hideg téli napokon igazi közösségi térként szolgálhat.

Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu

Camargue

A Renson Carmague rendszer egyik különlegessége a testreszabhatóság.
Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu

Camargue Skye

Az innovatív pergola rendszer alumínium lamellái igény szerint forgathatóak, de akár teljesen félre is húzhatók.
Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu

Aero

A Renson Areo-t minimalista stílusáért és a könnyű integrálhatóságért szeretjük.
Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu

Algarve

Az Algarve karcsú tartószerkezete nem csak a modern, hanem a klasszikus exteriőrbe is tökéletesen illeszkedik.
Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu

Algarve Canvas

Többcélú terasznak vagy autóbeállónak szoktuk ajánlani. A fix, duplafalú tetőszerkezet az extra stabilitást biztosítja.
Pergola,Renson pergola,pergolák,pergolák és kiegészítők,carsoli.hu

Algarve Line

Lamellás tetőrendszerét akár rögzített vászon mennyezettel is kérheti.

Szakembereink szorosan együttműködnek Önnel annak érdekében, hogy olyan outdoor tereket hozzunk létre, melyek tökéletesen illeszkednek otthona többi részéhez. Legyen szó akár egy klasszikus házról vagy egy modern, új építésű ingatlanról, a Renson pergolák és autóbeállók elegánsak és praktikusak, tökéletesen harmonizálnak környezetükkel.

Technikai információk

Minden Renson pergolát negyed hüvelyk pontossággal, felár nélkül, személyre szabottan készítünk.

A 100 legjobb RAL szín felár nélkül kapható építészeti textúrázott bevonattal. Ez lehetővé teszi, hogy a pergola színe harmonizáljon otthona többi részével.

Ez a burkolat típusától függ. Kérjük, tekintse meg az ebben a tájékoztatóban található terméktáblázatot. Ez a táblázat egy tetőmodul lehetséges méreteit mutatja. A modulok nagyobb méretek elérése érdekében összekapcsolhatók.

A lamellás tetővel ellátott fedelek (Camargue és Algarve termékcsaládok) szabadon állóan vagy az épületnek támaszkodva is felszerelhetők. A szövettetővel ellátott teraszfedések csak a házhoz vagy más építményhez támaszkodva építhetők. Az Aero tetőket pedig kifejezetten úgy tervezték, hogy új vagy meglévő tartószerkezetbe legyenek beépíthetők.

A napvédelem mellett a lamellás tetők és a rögzített árnyékolótetők teljes védelmet nyújtanak az eső ellen is. Ne feledje azonban, hogy a lamellás tető egy nyitott alumíniumszerkezet, nem tévesztendő össze a verandával. Tehát kültéri használathoz megfelelő berendezést, padlót stb. kell választani.

A Renson pergolák tartozékok széles választékával egészíthetők ki, így tökéletesen az Ön személyes ízlésének megfelelően konfigurálhatók. (Fixscreen napvédő, Loggia tolópanelek, üveg tolófalak, világítás, fűtés, zene stb.)

Természetesen. Hogy minden évszakban élvezhesse pergoláját, kiegészítheti oldalelemekkel (pl. Fixscreen, Loggia vagy tolóüvegfalak), világító- és fűtőelemekkel.

Renson pergolája hosszú évekig teljesen ki lesz téve az elemeknek. Ha mindig optimálisan szeretné élvezni, javasoljuk az éves tisztítást a Renson Maintenance Set termékeivel. Ez a karbantartó készlet biztosítja, hogy az intenzív szín évekig megmaradjon, valamint extra védelmet nyújt a savas esők és az UV-sugarak ellen.

Természetesen. Az ingatlan értékbecslésénél a Renson pergolát is figyelembe veszik, tehát befektetése azonnal növeli otthona értékét.

A rendelkezésünkre bocsátott színkód alapján bármilyen színt tudunk biztosítani, de bizonyos esetekben felárat számíthatunk fel. Felhívjuk figyelmét, hogy nem tudjuk garantálni a pontosan azonos színt, egyes tényezők (alapanyag, a porfestési paraméterek) miatt a színben kisebb eltérések mutatkozhatnak.

Ha a lamellák nem záródnak teljesen, akkor fagyban tovább működtetheti őket. Ha a lamellák teljesen zárva vannak, a köztük lecsapódó kondenzáció miatt befagyhatnak. Ebben az esetben a tetőt nem szabad működtetni.

Elméletileg a hó súlya 100 és 200 kg/m³ között van. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy 10 cm-es hóréteg súlya akár 20 kg/m³ is lehet. Elméletileg a hó súlya 100 és 200 kg/m³ között van. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy 10 cm-es hóréteg súlya akár 20 kg/m³ is lehet. A nedves hó súlya elérheti az 500-600 kg/m³-t, így minél nedvesebb a hó, annál nagyobb lesz a tetőre nehezedő terhelés. A hosszabb ideje ott fekvő hó a saját súlya alatt elkezd tömörödni, és egyre nehezebb lesz. Ezért a teraszburkolataink teherbírását mindig lb/ft²-ben fejezzük ki centiméterek helyett.

A grillezéskor korom és szennyeződés keletkezik. Ha grillezőt használ a burkolat alatt, győződjön meg róla, hogy a forgatható lamellák nincsenek teljesen zárva, vagy a paravántető teljesen ki van nyitva, hogy a tető alatti tér megfelelően szellőzzön. A grillezés során keletkező füst miatt a lamellák is szennyeződhetnek, ami azt jelenti, hogy utána meg kell tisztítani őket. A grillező vagy a nyílt láng mindig legalább egy méterre legyen a pergola oldalelemeitől és a tetőtől. Ellenkező esetben maradandó károsodást okozhat a porfestékben vagy a szövetben.